(Ελληνικά) Προσφορά δίωρο δωρεάν σεμινάριο με την αγορά του Arduino/Genuino starter kit

Genuino Starter Kit Box open

[:el]Η ΚΟΙΝΣΕΠ CommonsLab  έχει μια διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο πώλησης των προϊόντων της, από αυτή που επικρατεί στα πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών.
Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε κάποιο από τα προϊόντα μας, μπορείτε ν’ έρθετε στο κατάστημα μας, να τα δείτε, να τα δοκιμάσετε και εφόσον καλύπτουν τις ανάγκες σας, να τα προμηθευτείτε  με το μικρότερο δυνατό ρίσκο αγοράς.

Στις 16 Ιανουαρίου 6μμ θα γίνει ένα δίωρο δωρεάν σεμινάριο σε όσους/ες αγοράσουν από το κατάστημα μας το Arduino starter kit, μια ιδανική λύση για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ν’ ασχολούνται με ηλεκτρονικά και προγραμματισμό.
Το Arduino starter kit περιλαμβάνει σε ένα πακέτο όλα τα υλικά που χρειάζεστε για δημιουργήσετε 15  ηλεκτρονικά έργα  με την χρήση αισθητήρων, led, μοτέρ κ.α. καθώς και ένα βιβλίο 173 σελίδων (στα Αγγλικά) με αναλυτικές πληροφορίες για το πως θα τα καταφέρετε.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση τα προϊόντα που διαθέτουμε να έχουν την υποστήριξη της παγκόσμιας κοινότητας του open source μέρος της οποίας είμαστε και εμείς , έτσι  οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία αντιμετωπίσετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, είτε  να βρείτε στο διαδίκτυο μεγάλο πλήθος πληροφορίας για να την ξεπεράσετε μόνοι σας.

Genuino Starter Kit
Genuino Starter Kit
[:]